Campingpladser i Storkøbenhavn

Storkøbenhavn og på Amager omfavner Københavns og Frederiksberg Kommune og alle omegns kommunerne i Hovedstaden. Det er Camping.dk´s mindste region, men Danmarks største befolkningsmæssige region.

P.t. findes der 10 campingpladser i Storkøbenhavn. De fremgår af listen herunder, og hvis du klikker på "Vis på kort" herunder er de vist på Storkøbenhavns udsnit af Danmarkskortet.

Har du IKKE egen campingvogn/telt/camper, så byder campingpladsernei Storkøbenhavn på et mindre udvalg af campinghytter og andre udlejningstyper. Du finder de fleste campinghytter i Storkøbenhavn og på Amager direkte her på Camping.dk. Klik her for at se de godt 18 campinghytte-profiler!

Det er også her, at det største udbud af kulturinstitutioner er i Danmark. Visitdenmarks Top 300 Attraktioner 2018 viser, at Storkøbenhavn står for 10 ud af de mest besøgte 21 attraktioner i Danmark: 1. Tivoli, 2. Dyrehavsbakken, 3. Zoologisk Have i København, 4. Botanisk Have i København, 5. Rundetårn, 6. Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, 7. Ny Carlsberg Glyptotek, 8. Det Kongelige Christiansborg, 9. ARKEN Museum for Moderne Kunst og 10. Experimentarium. Storkøbenhavn og Amager rummer ialt 46 attraktioner på Visitdenmark.dk´s Top 300 attraktioner. Både i Københavns Bymidte, men også i brokvartererne findes der et kæmpe udvalg af spændende cafeer og restauranter man kan udforske imellem alle attraktionerne. 

Intro til de 9 regioner:

Camping i Storkøbenhavn

  • SØGEORD
  • Valgte søgeord
    {{child.Name}} {{child.Name}}
  • Type
    {{ item.Name }}
  • {{child.Name}} {{child.Name}}  
{{searchCtrl.search.paging.count}} Søgeresultat "{{searchCtrl.search.paging.search}}"