Campingpladser på Bornholm

Bornholm er Danmarks mest østlige punkt, smukt placeret midt i Østersøen, og ca. 3 timers rejse i tog/bil fra København, ankommer du til Rønne - "Hovedstaden" på Bornholm.
Bornholm er en oplevelse i sig selv, med en natur og med kyster, som du ikke finder andre steder i Danmark. Specielt strækningen fra Allinge/Sandvig via Gudhjem og ud til Svaneke i øst giver følelsen at være langt væk fra Danmark. Og strandene nede ved Balka/Dueodde betragtes af mange som nogle af Danmarks bedste badestrande. Prøv dem selv!

P.t. er der 15 campingpladser på Bornholm og flere af dem ligger ud til en klippekyst, som du altså kun finder på Bornholm. De fremgår af listen herunder, og hvis du klikker på "Vis på kort" herunder bliver de vist på Bornholmskortet.

Har du IKKE egen campingvogn/telt/camper, så byder campingpladserne på Bornholm på et rigt udvalg af campinghytter og andre udlejningstyper. Du finder de fleste campinghytterBornholm direkte her på Camping.dk. Klik her for at se de over 40 campinghytte-profiler!

Bornholm
bidrager med 7 attraktioner på Visitdenmarks Top 300 Attraktioner 2018 : 1. Brændesgårdshaven, 2. NaturBornholm, 3. Bornholms Kunstmuseum, 4. Bornholms Middelaldercenter, 5. Hjorths Fabrik Bornholms Keramikmuseum, 6. Landbrugsmuseet på Melstedgård og 7. Bornholms Museum (Kulturhistorisk Museum Rønne). 

Campingpladser på Bornholm | Camping.dk

  • SØGEORD
  • Valgte søgeord
    {{child.Name}} {{child.Name}}
  • Type
    {{ item.Name }}
  • {{child.Name}} {{child.Name}}  
{{searchCtrl.search.paging.count}} Søgeresultat "{{searchCtrl.search.paging.search}}"