Campingpladser i Nord- og Vestsjælland

Nordsjælland og Vestsjælland er alt det der ligger nord for E 20 - med undtagelse af Storkøbenhavn. Hovedstaden i regionen er Roskilde, der ligger smukt placeret i bunden af Roskilde Fjord, med Nordsjælland på sin højre side og Vestsjælland på sin venstre side. Helsingør i det nordøstlige hjørne trækker også godt som det østligste punkt i Kongernes Nordsjælland og med færgeforbindelser til Sverige.

P.t. findes der 47 campingpladser i Nordsjælland og Vestsjælland. De fremgår af listen herunder, og hvis du klikker på "Vis på kort" herunder er de vist på Nordsjælland og Vestsjælland udsnit af Danmarkskortet.

Har du IKKE egen campingvogn/telt/camper, så byder campingpladserne i Nordsjælland og Vestsjælland på et rigt udvalg af campinghytter og andre udlejningstyper. Du finder de fleste campinghytter i Nordsjælland og Vestsjælland direkte her på Camping.dk. Klik her for at se de over 70 campinghytte-profiler!

Nordsjælland og Vestsjælland bidrager med 35 attraktioner til Visitdenmarks Top 300 Attraktioner 2018 . Top 10 listen udgør: 1. Louisiana Kunstmuseum, 2. Kronborg Slot, 3. Frederiksborg Slot, 4. Sommerland Sjælland, 5. Vikingeskibsmuseet, 6. Roskilde Domkirke, 7. Det Grønne Museum, 8. M/S Museet for Søfart, 9. Danmarks Rockmuseum og 10. Vikingeborgen Trelleborg - Nationalmuseet.

Intro til de 9 regioner:

Campingpladser i Nord-og Vestsjælland | Camping.dk

  • SØGEORD
  • Valgte søgeord
    {{child.Name}} {{child.Name}}
  • Type
    {{ item.Name }}
  • {{child.Name}} {{child.Name}}  
{{searchCtrl.search.paging.count}} Søgeresultat "{{searchCtrl.search.paging.search}}"