Oplev Dansk Camping i Verdensklasse: Vælg imellem 9 unikke overnatningsformer du kan leje!

Er du klar til sommerferieeventyret? Så er der gode nyheder til alle campingentusiaster og ferieglade familier! Camping.dk kan nu stolt præsentere en helt ny dimension af campingoplevelsen i Danmark med over 7.000 fantastiske overnatningsenheder fordelt på de skønneste campingpladser landet over. Uanset om du er til hyggelige campinghytter, luksuriøse mobilehomes eller den trendy glamping-oplevelse, så har vi noget for enhver smag. Det er alle enheder som du kan leje, så du slipper for udgifterne og forpligtelserne ved selv at eje.

9 Overnatningsformer - En Verden af Muligheder

 1. Campinghytter: De klassiske campinghytter byder på alt det hyggelige ved campinglivet, men med en snert af hjemlig komfort. Perfekt til familier og venner, der vil opleve naturen uden at gå på kompromis med bekvemmeligheden. Afgjort den mest populære type på de danske campingpladser.
 2. Mobilehomes: Oplev campinglivet med stil i vores moderne mobilehomes. Med plads til hele familien, fuldt udstyret køkken og eget badeværelse, kan I nyde ferien uden at mangle noget – a la hvad du finder i Sydeuropa.
 3. Glamping/Villatelte: Kombiner glamour og camping med Glamping-/Villatelte. Disse smukt indrettede telte giver en luksuriøs oplevelse midt i naturen, med komfortable senge og hyggelig atmosfære.
 4. Teltvogne: Overvejer I at købe en teltvogn, så prøv en sådan på en campingplads, så I ved, hvad I går ind til. Findes i dag kun på meget få pladser.
 5. Campingvogne: Med dedikerede pladser til campingvogne kan I nemt rulle ind og slå jer ned. Moderne faciliteter sikrer en bekvem og mindeværdig ferie.
 6. Værelser: For dem, der ønsker en eksotisk oplevelse, tilbyder vi safaritelte. Disse telte er rummelige og stilfuldt indrettede, hvilket gør dem ideelle for dem, der søger noget helt særligt.
 7. Feriehuse: Er typisk større end campinghytterne, og har større faciliteter både mht. køkken og bad/toilet forhold, samt anden luksus .
 8. Lejligheder: - varierer meget i størrelse. Fra små på 20 kvm til lejligheder på over 100 kvm, som er perfekte til større familier eller grupper af venner. Med masser af plads og alle moderne bekvemmeligheder, er I sikret en dejlig ferie.
 9. Sheltere: Er den mest primitive form for overnatning, som de danske campingpladser udlejer, men
  en overnatningsform i vækst. Mange a la dem du finder på naturpladser – men med adgang til køkken og sanitære forhold på et meget højere niveau.

Tak til Vores Fantastiske Lejrchefer:

Denne spændende nyhed kunne ikke være mulig uden det store arbejde fra vores dedikerede lejrchefer. Deres engagement og hårde arbejde har gjort det muligt at opdatere Camping.dk med denne fantastiske facilitet, der giver jer overblik over de mange overnatningsmuligheder. Vi sender en stor tak til dem for deres utrættelige indsats og innovative tilgang til at forbedre campingoplevelsen i Danmark.

Planlæg Din Drømmeferie i Dag!

Så hvad venter du på? Uanset om du er til den traditionelle campingoplevelse eller ønsker at prøve noget nyt og spændende, så har vi noget for dig. Gå på opdagelse i vores mange overnatningsmuligheder og book din næste ferie på en dansk campingplads gennem Camping.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig ferie fyldt med hygge, natur og eventyr.

Klik her, og du vil få præsenteret alle de forskellige ting du kan leje på de danske campingpladser. Klik "Campinghytter" fra og du får det totale overblik!

Udlejning på danske campingpladser

 • SØGEORD
 • Valgte søgeord
  {{child.Name}} {{child.Name}}
 • Type
  {{ item.Name }}
 • {{child.Name}} {{child.Name}}  
{{searchCtrl.search.paging.count}} Søgeresultat "{{searchCtrl.search.paging.search}}"